tuzla moto kurye

Student kit

Echipa CCOC te sustine proactiv in tranzitia de la scoala la piata muncii printr-o serie de servicii integrate de consiliere in cariera, de grup si individuale, personalizate in functie de profilul tau profesional.

StudentKit iti ofera o trecere in revista a principalelor instrumente si etape de angajare, respectiv redactarea CV-ului, scrisorii de intentie si pregatirea pentru interviu. De asemenea, te invitam sa consulti o gama variata de resurse utile in fisierele alaturate, ca de exemplu Ghid consiliere in cariera.
Poti realiza o prima versiune a CV-ului si/sau Scrisorii de intentie si sa ne transmiti documentele pentru feedback, sau te invitam la centru sa elaboram impreuna documentele, garantandu-ti succesul!

Instructiuni CV Europass

https://europass.cedefop.europa.eu/ro/documents/curriculum-vitae/templates-instructions

Model scrisoare de intentie

Nume candidat,
Bucuresti, str…, nr…
15.03.2007

Nume companie,
Bucuresti, str…., nr….

In atentia departamentului Resurse Umane

Stimata/te Doamna/Domn,

Ma adresez dumneavoastra cu intentia de a-mi manifesta interesul pentru postul de ”…junior” postat de compania dvs. pe site-ul ………… Am absolvit recent Facultatea de Energetica din cadrul Universităţii POLITEHNICA din Bucuresti, iar cunostintele mele teoretice le consider potrivite pentru acest post vacant, avand astfel oportunitatea de a incepe o cariera in domeniul proiectarii sistemelor.

Pe perioada studiilor am fost membru in diferite echipe de proiect, dezvoltandu-mi abilitatile de comunicare si lucru in echipa. Cunostintele mele avansate de AutoCad si Visio pe care le-am exersat in cadrul acestor proiecte ofera garantia ca sunt persoana potrivita pentru acest job.

Consider ca stagiul de practica realizat in cadrul companiei …in vara anului 2016 a fost pentru mine o sansa deosebita de verificare a cunostintelor teoretice dobandite in anii de studiu. In anul 2017 am obtinut atestatul CAE, ceea ce ma califica pentru cerintele postului dumneavoastra de cunoastere avansata a limbii engleze. Vizitand site-ul companiei am observat ca exista sanse reale pentru mine de a-mi atinge obiectivul de cariera si anume de a fi membru al unei organizatii puternice orientata catre tehnologii noi.

Atasat acestei scrisori va transmit CV-ul meu si, in speranta ca v-am convins in privinta calificarilor mele, astept cu interes o intalnire in care sa pot detalia si alte aspecte ale abilitatilor mele. Ma puteti contacta telefonic la numarul xxx/xx xx xx sau pe adresa de e-mail… Imi manifest un deosebit interes pentru a discuta cu dumneavoastra.

Cu respect,
Nume candidat