tuzla moto kurye

Intrebari frecvente CCOC

Aici vei găsi răspunsurile la întrebările tale despre centru sau serviciile oferite
1. Cine suntem noi?

Cu aproape un deceniu de activitate in mediul academic, Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera al Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti este un serviciu de calitate care isi propune sa reprezinte un reper atunci cand cauti raspunsuri la intrebari legate de CV, portofoliu de angajare, internship-uri, interviuri si accesul pe piata muncii.

2. De ce consiliere in cariera.....

In primul rand pentru ca vei cunoaste mai bine arena leilor! Momentan  esti student si inca iti permiti sa jonglezi cu statutul tau, dar in momentul in care ai primit diploma de inginer, abia atunci realizezi ca urmeaza tranzitia catre independenta.

Consilierea in cariera iti va asigura o trecere mai lina, informata si pregatita pentru competitia locurilor de munca in care te vei aventura.

3. Cine ofera serviciile ?

Noi

4. Ce alte tipuri de servicii mai sunt?

In afara de serviciile de consiliere in cariera, specialistii nostri pot sa ofere si alte tipuri de servicii precum: consiliere psihologica, consiliere educatioanala, informare si resurse utile cu privire la antreprenoriat, dar si o paleta larga de activitati de imbunatatire a softskills-urilor.

5. Cand ne puteti contacta?

Puteti sa apelati la noi, oricand in programul de lucru stabilit, dar si pe adresa noastra de e-mail, iar in cel mai scurt timp noi vom reveni catre tine cu o programare la consiliere.

6. Cum o sa fie cand ne vom cunoaste?

Cu siguranta o sa fie asa cum nu te-ai asteptat. Suntem o echipa tanara de profesionisti care te vor intelege si te vor ajuta sa iti depasesti limitele emotionale sau de orice alta natura sunt ele.

Consultantii nostri tin foarte mult la codul etic, de aceea vei primi la inceput o serie de informatii cu privire la drepturile si obligatiile fiecarei parti pe parcursul procesului de consiliere. Vei afla ca pilonul principal al activitatii noastre cu tine este CONFIDENTIALITATEA, dar si ca acest tip de serviciu iti este oferit GRATUIT de catre Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti.