STUDENT JOB –Liga Studenților Din București și Asociația Studenților

Student JOB este un proiect al Ligii Studenților Din București și Asociației Studenților din Facultatea de Energetică. Evenimentul a avut loc în clădirea rectoratului din cadrul Universității Politehnica București. Voluntarii și-au dezvoltat competențe și aptitudini multiple: au intrat în contact cu o firmă/companie/multinațională; au învățat să realizeze un mail, mapa, invitație pentru firmele participante la târg; au învățat să negocieze cu o firmă pentru a putea participa la târg.

Scopul acestui eveniment a fost acela de a aduce mai aproape studenții de companii și de a le oferi acestora posibilitatea de a intra în contact direct cu angajatorii, de a cunoaște companiile participante, de a le adresa întrebări legate de piața muncii.

Scopul Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră în cadrul acestui eveniment a fost cel de informare al studenților privind serviciile oferite de către centru, oferirea de materiale promoționale și oferirea de feedback pe CV la stand, sprijinea lor în realizarea portofoliului de angajare, în zilele  desfășurării evenimentului 09.03.2016 – 10.03.2016.