IT&C – LSAC (Liga Studenţilor de la Automatică şi Calculatoare)

În perioada 3-4 Martie 2016, în holul EC al Facultății de Automatică și Calculatoare, a avut loc cea de-a patra ediție a Târgului de Joburi IT&C, organizat de LSAC, una dintre cele mai lucrative organizații non-profit ce au ca scop principal reprezentarea drepturilor şi intereselor studenţilor. Evenimentul se adresează studenților UPB și își propune să creeze un mediu propice interacţiunii între studenții pasionați de domeniul IT și cei care le pot oferi șansa să cultive această pasiune, încurajând, prin structura sa, comunicarea eficientă între cele două părţi. De asemenea, prezintă studenților ultimele noutăți despre cel mai căutat domeniu de pe piața din Romania și le oferă acestora șansa de a beneficia de oportunitățile pe care le oferă, fie că este vorba de un loc de muncă sau de o bursă pe o perioadă bine definită, în cel mai scurt timp posibil.

În cadrul acestui eveniment specialiștii Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră, au furnizat doua workshop-uri cu tema ”CV Branding”, în zilele premergătoare Târgului de Job-uri (01.03.2016 – 02.03.2016). Prin acest tip de workshop ne-am propus să-i informăm pe studenți cu privire la conceptul de brand personal, modalitățile prin care poate fi construit acest brand, și despre faptul că, CV-ul este un element al brandului personal care, redactat corect, este o primă carte de vizită în fața angajatorului.

În ziele de desfășurare efectivă a evenimentului (03.03.2016 – 04.03.2016), specialiștii CCOC au oferit feedback pe CV studenților interesați.