Evenimente

Politehnica este un incubator în care se derulează o serie de proiecte la care poti participa şi cu ajutorul cărora, te poţi orienta. Cu toate astea,Why should You care? Oricum comunici, relaţionezi cu prietenii şi colegii tăi… You should! Tips: Implica-te, aplică şi fii proactiv! Deschiderea către dezvoltarea personală vine din motivaţia de a scoate în evidenţă un TU mai bun.

Evenimente 2018

Program – Conferința: Carieră în industria energetică 2018

Centrul de consiliere si orientare in cariera a sustinut workshop-ul “Planificarea carierei”

Informații actualizate (parteneri, program, speakeri) puteți gasi pe pagina web a evenimentuluihttp://tineret.sier.ro/cie2018.php

 

Codette Celebration Day este o conferință de 1 zi care aduce în prim plan oameni cu abilități tehnice remarcabile, pasiune pentru tehnologie și antreprenoriat, care împărtășesc din experiența lor. Prezentările lor includ abordarea de proiecte tehnice, dezvoltare personală sau probleme survenite în cadrul implementării.

În zona de Booths poți afla ce direcții de carieră îți sunt potrivite bazate pe experiența ta, tips & tricks pentru interviuri și sfaturi pentru pașii pe care ai putea să îi urmezi.

În același timp, ne amintim și de dr. Anita Borg, o femeie pasionata de IT&C care a schimbat cursul istoriei prin proiectele ei de implicare a mai multor femei în domeniu. Îi dedicăm acest eveniment și sperăm ca inițiativele noastre să fie de impact și pe viitor!

Când? 10 martie, 10:00 – 18:00
Unde? Tech Hub, Strada Nicolae Filipescu 39-41

Târgul IT&C este cel mai mare eveniment de carieră adresat studenților, proaspeților absolvenți, dar și oamenilor cu experiență, pasionați de domeniul IT&C. Eveniment organizat de LSAC Bucureşti, ajuns la cea de-a 11-a ediție, va avea loc pe 10 și 11 martie, reunind unele dintre cele mai mari companii de pe piața din România și nu numai, care vin să își prezinte un număr foarte mare de oferte de lucru, stagii de practică și internship-uri.

Scopul principal al Târgului este cel mai bine reprezentat de motto-ul nostru: “Joburi pentru o generație”. Astfel, aveți ocazia de a intra în contact direct cu reprezentanți din domeniu și de a beneficia de numeroasele oportunități oferite de aceștia, precum informații din cadrul companiei despre procesele de recrutare, stagii de practică, conferințe de prezentare a companiilor, premii și multe alte surprize.

Zilele de 10 și 11 martie vor fi cele în care Facultatea de Automatică și Calculatoare, UPB nu va reprezenta doar un centru al educației superioare în domeniul IT din România, ci și gazda celui mai mare eveniment de carieră din acest domeniu. Programul zilnic este între orele 10:00 și 17:00, iar prezentările încep la ora 11:00 și vor fi la interval de o oră

Evenimente 2017

I.

Te intrebi care sunt tendintele smart tech pentru urmatorii ani?

Inscrie-te la Conferinta #inginer2020 si afla mai multe despre impactul aplicatiilor smart tech si modul in care acestea contribuie la dezvoltarea de competente ale studentilor/absolventilor pentru piata IT&C.

Inscrierile se fac pe linkul https://goo.gl/forms/rD8gdmKGpFOfxPp63 pana la data de 25.11.2017, iar pe 8 decembrie de la ora 16.00 te asteptam in sala Senatului, Rectorat UPB sa dezbatem oportunitatile practice pentru dezvoltarea viitorului inginer.

II.

LSAC București oferă șansa tuturor pasionaților de domeniul tehnologiei și inovației să fie participanți la HackITall, introducând de anul acesta două ediții ale celei mai dorite competiții de programare.
A treia ediție HackITall vine cu noi provocări, punând la dispoziție fiecărui participant 24 de ore de idei unice și o temă inedită, în care să găsească soluții originale și optime. Sponsorul oficial UiPath este pregătit să întâlnească tineri entuziaști și să-i premieze pe cei mai buni dintre ei.
Competiția va avea loc pe 25 noiembrie, în Biblioteca Centrală a Universității “Politehnica” din București și aduce noi provocări în cadrul unui intens maraton de programare. Experiența unei astfel de competiții de 24 de ore este foarte valoroasă, promovând lucrul în echipă sub presiunea unui deadline, cu scopul de a dezvolta ceva cu adevărat inedit.

Echipele sunt formate din câte trei studenți de la facultăți de profil tehnic, aceasta fiind singura limitare asupra componenței echipei. Tema hackathonului va fi aflată în ziua concursului, iar echipele cu cele mai bune soluții vor fi premiate de către partenerul nostru oficial.

Pentru mai multe informaţii site-ul evenimentului hack.lsacbucuresti.ro vă stă la dispoziţie.

 

III.

A sosit momentul ca EESTEC LC Bucharest să aducă provocarea toamnei! EESTEC Olympics, ediţia a 8-a este aici! Înscrieriile au început!
Evenimentul este un maraton de programare de 24 de ore, bine cunoscut în rândul studenţilor cu profil tehnic din Bucureşti. Acesta va avea loc pe data de 4-5 noiembrie în cadrul Biblioteca UPB. Pentru că ne-am gândit la tot, pe lângă main challange care va consta în 1800€ primul loc, 1350€ al doilea câştigător şi 900€ cea de-a treia echipă, mai organizăm şi side-challange-uri cu ajutorul celor de la Enevo.
Înscrie-te până pe 20 octombrie împreună cu alţi 2 prieteni pe www.eestec.ro/olympics şi dacă veţi trece de probele eliminatorii ne vedem la maraton! Mai multe informaţii şi pe pagina de Facebook EESTEC Olympics!

IV.

Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare organizează în data de 14 octombrie 2017 prima ediţie a evenimentului „Treasure Hunt Bucharest”, ce se va desfășura în unele dintre cele mai frecventate zone ale capitalei. Evenimentul reprezintă un proiect inovator ce are ca scop principal descoperirea oraşului atât de către boboci, cât şi de către ceilalţi studenţi dornici de aventură.

Concurenţii vor avea ca obiectiv depăşirea diferitelor obstacole ce le vor sta în cale în încercarea lor de a parcurge traseul stabilit. Prin intermediul acestui eveniment, ce se bazează pe comunicare şi colaborare, studenţii vor avea ocazia să creeze noi legături sociale și să dea dovadă de creativitate, ingeniozitate şi cultură generală, toate acestea  îmbinându-se perfect cu competenţele lor fizice. Totodată, participanții vor fi conduşi de interesul acordat încheierii cu succes a acestei provocări, menite să dezvolte atât spiritul de echipă, cât şi pe cel competitiv.

V.

Vino pe 25-26 APRILIE în holul AN al Rectoratului Universității Politehnica din București, unde va avea loc târgul de job-uri intitulat “STUDENTS CAREER FEST”, aflat la cea de-a treia ediție, organizat de Asociația Studenților pentru Activități de Voluntariat și Implicare în Societate (ASAVIS) cu începere de la ora 10:00.
Evenimentul este dedicat atât studenților din cadrul Universității Politehnica din București, cât și absolvenților.

VI.

Ești în căutarea unui stagiu de practică sau internship pentru vara ce se apropie cu pași repezi? Ești proaspăt absolvent și vrei să te angajezi? Ești în an terminal și încă nu știi ce vei face după ce vei finaliza facultatea? Ești angajat și vrei să îți schimbi locul de muncă sau pur și simplu îți dorești să afli care sunt cerințele pe piața muncii?

Te așteptăm în perioada 13-15 martie în rectoratul Universității Politehnica București unde va avea loc a zecea ediție a Târgului de Joburi organizat de Uniunea Națională a Studenților din România, federație ce reunește peste 90 de organizații studențești din 18 centre universitare din țară.

VII.

Lan Party National Edition este unul dintre cele mai mari evenimente de tip competiţie, destinat tututor studenţilor pasionaţi de tehnologie şi de jocurile video, dornici să-şi demonstreze skill-urile de gameri în campionate de League of Legends, Defense of the Ancients 2, Fifa 17, HearthStone, Counter-Strike Global Offensive, Mortal Kombat, dar și în cadrul competițiilor pe smartphone, XBOX 360, PlayStation 4 sau Wii.

Partener media: CCOC

VIII.

Responsabilitatea Sociala a Universitatilor – Un concept global care trebuie interpretat local.Daca esti student si iti pasa de comunitatea din care faci parte, VINO vineri, 31 martie la Seminarul de RSU si afla cum poti sa te implici mai bine, cum poti sa performezi si cum poti face diferenta in societatea in care traim cu totii!

Proiect realizat in colaborare cu Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera –Ccoc Upb in cadrul evenimentului POLIFEST

IX.

Thank you to our partners at Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera for helping us organize a great company presentation in Politehnica University, and to all those present at the event. Our colleagues had a great time getting to meet students, answering some very insightful questions and sharing their passion for what we think is a truly exciting career.

If you haven’t had the chance to participate in one of our recent university events, don’t forget that you can still apply to this year’s edition of the Case Study Challenge for an immersive two-day consulting experience – The deadline is this week-end (March 12 end-of-day):https://www.facebook.com/events/1774312919559067/ .

 

Evenimente 2016

Workshop PRO-Leadership

ProLeadership pentru o carieră de succes în domeniile STEM-Științe, Tehnologie, Inginerie și Matematică”

Sunteți orientați către o carieră în domeniile STEM-Științe, Tehnologie, Inginerie și Matematică?

Vă doriți să aflați care sunt tendințele în domeniul leadership-ului integrat în STEM?

Cand? Luni, 12 decembrie, între orele 16:00-18:00

 

Înscrie-te pentru noua sesiune a Grupului de DEZVOLTARE PERSONALĂ  din U.P.B.

 

Curs Photoshop – 

Pe 7 decembrie,la ora 20:00 ,în Biblioteca UPB,la etajul 2,hol central,va avea loc un curs Photoshop Gratuit. Sunteți rugați să veniți cu laptopul personal,pe care sa aveti instalat una din următoarele versiuni de Photoshop CS6 / CC 2015/CC 2017

https://www.facebook.com/events/836784899794528/

EESTEC Bucuresti iti ofera sansa sa inveti sa codezi ca un maratonist!

Aflat la cea de-a saptea editie, EESTEC Olympics este un eveniment binecunoscut printre studentii cu profil tehnic din Bucuresti. Anul acesta sarbatoreste 10 ani de la prima editie si vine incarcat cu multe suprize menite sa antreneze si sa valorifice cunostintele participantilor.

Esti un impatimit al programarii, iar creierul tau alearga mai liber pe “teren binar” te asteptam sa te inscrii pana la data de 1 noiembrie pe eestec.ro/olympics 

Evenimente 2015

Evenimente 2014