tuzla moto kurye

Consiliere CCOC

adult-business-640

Consiliere în carieră

 

Există viaţă după facultate! Ar putea fi viaţa de profesionist pentru care te-ai pregătit până acum.

Dacă te gândeşti să te angajezi, putem să îți punem la dispozitie o serie de instrumente de support care să te sprijine cu informații despre CV, scrisoarea de motivaţie şi interviul de angajare.

Dacă vrei concret un FEEDBACK pe CV, trimite-l pe adresa noastră de e-mail: centru.consiliere@upb.ro . După ce specialistul îți va superviza documentul, vei avea posibilitatea să aplici cu un CV corect și să îți mărești șansele de angajare!

Dacă vrei să ştii precis ce tip de personalitate ai, ce puncte forte/slabe deții sau dacă vrei să îți confirmi anumite aspecte ce țin de dezvoltarea ta personală, consilierii noştri în carieră te vor sprijini să afli aceste răspunsuri.

books-640

Consiliere educaţională

 

Alegerea potrivită a studiilor universitare reprezintă o decizie grea pentru orice absolvent de liceu. Dacă ai intrat la una dintre facultățile universității și ai anumite dileme legate de decizia luată, noi putem să te sprijinim pentru a-ți clarifica traseul educaţional complet – licenţă, masterat, doctorat.

De asemenea, dacă aplici cu bursă Erasmus sau orice alt tip de bursă care solicită CV și scrisoare de recomandare, poți să lucrezi cu un specialist, țintit pe nevoia ta de aplicare!
Odată admis, te gândeşti să te dezvolţi extraşcolar? Vino să afli despre programele MBA şi testele TOEFL, GRE, GMAT, SAT, DALF, ECDL, etc.
Sau despre bursele de studiu de la noi din ţară şi din străinătate. Sau despre stagiile de practică cele mai utile

icon-head-film

Consiliere psihologică

 

Sunt cu siguranţă momente prin care treci în care ai vrea mai mult de la tine şi chiar nu ştii cum să depăşeşti nişte dificultăţi personale pe care toţi le-am putea întâmpina: să mă înţeleg mai bine cu părinţii, să îmi fac prietenii pe care mi-i doresc, să lucrez eficient şi plăcut cu colegii, să am mai multă încredere în mine, să fiu mai motivat şi mai planificat. 

Se regăsesc în tine resursele necesare pentru a învăţa să faci toate aceste lucruri!

Psihologii Centrului de Consiliere prin PLATFORMA CAS++ de teste computerizate, pot interveni cu suport și te pot sprijini cu expertiză, teste şi chestionare psihologice, sesiuni de lucru individuale şi de grup.

Serviciile de consiliere se adresează studenților UPB, sunt gratuite și se bazează pe confidențialitate.