tuzla moto kurye

person-sport-bike-bicycle-large

Deși sună clișeistic…da…este un nou început, mai ales pentru ”bobocii” care pășesc cu entuziasm și emoție pragul facultății.

Nimic din ceea ce va urma să trăiți de acum încolo nu seamănă cu ceea ce ați trăit deja! De azi începe o nouă viață pentru voi: fără teme de pe o zi pe alta, fără ședințe cu părinții, fără materii care nu vă plac!

Pentru voi, ”bobocii”, începe o etapă care presupune adaptarea la mediul academic și pregătirea pentru ceea ce ați visat să deveniți ”cand veți fi mari”.
Colegii mai mari pășesc încrezători în noul an, deja s-au adaptat la mediul academic și trăiesc bucuria revederii cu prietenii lor. Pe parcursul verii cu siguranță unii au și câștigat puțină experiență profesională. Îi așteptăm cu nerăbdare să ne povestească experiența lor, pentru că ne-am împrietenit deja cu mulți dintre ei.

Sprijinul pe care noi l-am oferit a constat în construirea portofoliului de angajare și în dezvoltarea abilităților necesare pentru job-ul dorit. Poate ați aflat și voi deja despre această oportunitate! Dacă nu, aflați acum că Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, prin activitățile desfășurate împreună cu voi, vă sprijină să găsiți acele particularități care vă fac speciali și unici și care vă ajută să vă maximizați șansele de a ajunge acolo unde vă doriți. Sună destul de complicat, însă împreună vom găsi răspunsuri și soluții la frământările voastre.

Este suficient să ne contactați pe e-mail: centru.consiliere@upb.ro sau la sediile noastre din Regie, Polizu sau la Biblioteca UPB. Cel mai simplu este să vă uitați pe site-ul: www.ccoc.pub.ro, unde puteți afla mai multe informații despre noi.

Nu uitați că indiferent de anul de studiu, fiecare dintre voi, are resursele necesare pentru a reuși ce-și propune, pentru că:
• orice problemă are o soluție;
• eșecurile au rolul de a vă face mai ”buni”;
• criticile pot fi constructive;
• gândiți-vă că nu sunteți singurii care întâlniți obstacole;
• nimic nu ”trebuie”;
• vă puteți exersa abilitățile astfel încât să deveniți mai buni.
Sperăm să ne cunoaștem curând!

Cu drag,
Andra Luca
Psiholog și Consilier CCOC